peminat setia gadis sunyi (!)

Monday, 19 September 2011

yes ! atie si bertuah giler !

sedikit ayat penguat ~
saya tak bagus dalam english, tapi saya boleh bagitahu yang 'i love you'. saya tak bagus dalam geografi, tapi saya boleh tahu kat mana letaknya awak dalam hidup saya. saya tak bagus dalam sejarah tapi saya masih ingat first time saya kenal awak. saya tak bagus dalam kimia tapi saya boleh bagitau tindak balas saya bila awak senyum. saya tidak hebat dalam apa apa subjek tapi saya boleh bagitahu awak yang saya hebat dalam semua subjek kalau topik-nya ialah awak


♥Welcome♥

setelah sekian lama tak ungkap kata sayang terhadap kawan baik saya yang manja comel bulat buruk busuk pengotor gelak kuat menangis teran suka touching gedik gegeh kedinx pendek, kini saya ungkap semula. 


dialog ATIE dgn MIRA
ATIE ----->>>> HEHE SAYANG HANG ! 


MIRA ---->>>> YIHAAAAAAAAAAA ! AHAK !
#ahaks saja buat tulisan tu beso2 :)


hehe.. atie terasa  lahhh~ ahahhahakk! #saja pulun buhh byk2 emo !
btw...............  SAYANG NURUL AMIRA ketat ketat la !

ehhh3 ! kami kawan sudah mau masok 2 tahun maaa.. tu yang happy gile bile dy seronok atie ungkapkan kata SAYANG kt dia tu :love:

rasa mcm nak kiss dia mcm nie   
# ehh3 tak bole la geli2.. kang tak pasay2 kene debikk mcm tu haaa~ 

ok la... see u soon ! 

! im crazy when i happy !

4 comments:

  1. Ouchh ! Pasal sapaa tuu ? budakk tuu hot eh ? :p

    ReplyDelete
  2. @NurulAmira :) ahakss~ budak tu gedik la.. mna ade hot :P

    ReplyDelete
  3. haha ! heloo ! tak silap aku hot gilaa babiss . Tapi lanie daa insaff . cool jeaa..

    ReplyDelete
  4. @NurulAmira :) ehh3 ! asal kau nak touching trok2 nie toqq.. bkn kau kan toqq ? ahaks~

    ReplyDelete

assalammualaikum. terima kasih dtg tgok belog IzatiHalim. follow la ya.! kalau suka like la post nie :) terima kaseh. datang lagi.

mungkin berminat ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...