peminat setia gadis sunyi (!)

Saturday, 20 August 2011

♥until when♥

sampaii bilaa
blogwalking10 hari lagi dah nak raya...
atie dan DIA masih tak bertegor sapa...
ok.. besar ke kesilapan atie terhadap dia.. ?
tak sebesar mana.. cuma sakit yang DIA rasa atie tak tahu..
kalau diberi peluang.. atie nak rasa ape yang DIA rasa.. 

kenapa DIA dah tak tahan lasakk ??? sedang kan time ada iylia boleh je melawak kasarr.. dan DIA pon mmg boleh melawak kasarr..??? terlalu kasar ke atie melawak hari tu.. 

atie tak harap apa apa pon ..
atie cuma mengharapkan DIA dtg beraya 
rumah atie untuk beraya dgn mak atie.. sedangkan
mak, k.ngah, suka kan DIA.. langsung x pandang positif terhadap DIA..
dan mak pon mmg akn msak tomyam kt DIA sebab atie ade
ckp yg DIA teringin makn tomyam.
so mak tros ckp *haa sruh lhaa DIA dtg raya nie mak nak masak..*
atie harap DIA dtg :(

pintu hati dan pintu rumah atie akan setiasa menerima kedatangan DIA raya nie follow

kalau DIA baca post nie, atie harapkan DIA maafkan atie dan atie harap kita 
jadi macam dulu --->>> (",)
video



:)kepada DIA atie mintak maaf banyakk banyakk ♥



No comments:

Post a Comment

assalammualaikum. terima kasih dtg tgok belog IzatiHalim. follow la ya.! kalau suka like la post nie :) terima kaseh. datang lagi.

mungkin berminat ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...