peminat setia gadis sunyi (!)

Wednesday, 24 August 2011

sekali lagi saya jeles (!)

jeles jeles jeles jeles !

kuat ke perasaan jeles atie ? 
yerr sgt kuat. smpai atie sendiri mmg 
TAK BOLEH TAHAN !

jeles dgn mereka mereka yg rapat dgn miraa.
MIRAA.. smpai bila kite nak jdi mcm nie ? 
snggup dh ke kite tak bertegur sapa ? 
boleh terima dah ke ?

mungkin miraa boleh... tapi atie tak boleh. 
atie nak mcm mne miraa baring kt amy tdy siang.
atie nak miraa baring kt atie mcm mira baring kat amy.
atie nak balik MIRAA atie... :'(

atie SUNYI tnpa miraa..
atie SEDIH tnpa miraa...
atie KOSONG tnpa miraa..
atie BOSAN tnpa miraa..
atie NAK miraa..

atie tak boleh suruh sesiapa jaga miraa..
atie tak harap... atie mmg akan KOSONG kalau org laen jaga miraa.
atie nak cara mira gelak dulu.. atie nak kami gelak time GEO.
atie nak gosipp dgn miraa mcm dulu..
atie nak semua yg atie dpt dulu...:P

atie nak baring kt miraa mcm nie jgkkk(:


tlg miraa.. lembutkan sikit hati miraa untuk terima atie balikk
betoi ckp org.. ape yg kita nak mmg takkan dpt..
tpi ape yg kite x mintk... mmg akan dpt 

dalam 1 hari atie hilang seorang SAHABAT (!):(
 

5 comments:

  1. Assalam Atie. Kunjungan hormat dari Panglima7. Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Semoga gembira selalu. Susahnya nak komen kat sini...Atie kena buang word verification tuu.. benda tu buat org tak suka nak komen. ;))

    ReplyDelete
  2. alorhh.... Panglima7.. tak retyy lhaa nk buang verification tuu. cerr Panglima7 tlg tunjuk ajar. atau pon Panglima7 tlg buat kann :))

    ReplyDelete
  3. salam atie....kalau nak buang verfication tuu...atie kena pergi kat setting, kemudian cari verification dan edit...tapi kalau nak suruh Panglima buat kann, boleh ...tapi kena percayakan panglima. kejap jer Panglima siapkan...cuma masalahnya kena bagi passwordnyer kat panglima. Kalau tak...Panglima tak boleh masuk. Jgn bagi kat sini..emailkan pada panglima..aminmd70@gmail.com okay!! Selamat Hari raya Aidil Fitri. Maaf Zahir Batin. Semoga gembira selalu. ;))

    ReplyDelete
  4. lupe psword email lhaa panglima.. so mmg tak leyh nk bgi psword atie kt email panglima. klu kt FB boleh x ?

    ReplyDelete
  5. ohhh...baru Panglima ingat..atie boleh bagi password ketika komen dalam mana-mna entry dlm blog Panglima, kerana Panglima akan approvekan dulu segala komen yang datang. jadi ianya Private dan confidential. Tapi kalau atie merasa keberatan....tidak mengapa. Sekadar membantu sahaja. Dalam Fb...boleh juga..taipkan deensasa panglima untuk masuk ke FB panglima dan message.

    ReplyDelete

assalammualaikum. terima kasih dtg tgok belog IzatiHalim. follow la ya.! kalau suka like la post nie :) terima kaseh. datang lagi.

mungkin berminat ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...